WORK [over 15,000 sf]

Entry #1

To provide the client with durable and beautiful furniture at great economy. We designed the benching for
touch down but included manager stations with storage. Across the floor it looks vibrant and interesting. Our
main goal was to maintain the open and beautiful space that would be attract recruitment and retention for
the client.


Entry #2

Hexing the MX


Entry #3

The Hire that inspires


Entry #18

IM Flash is essentially a high-tech factory with some office space for fabrication support staff. The existing
office space seems to have been treated as an after thought or strictly a functional necessity. This tenant
improvement project consists of open office space, conference rooms, collaboration spaces and an employee
lounge/cafe. The goal was to create an aesthetic connection between the office space and fabrication spaces,
without the office space feeling too sterile.


Entry #21

This LEED building was designed to capture daylight and views. The buildings are designed with materials and
detailing that reflect enduring quality commensurate with the other buildings on the campus, while being
distinctly different in character. The simple palette of materials includes red sandstone complimented by graygreen
metal panels and aluminum framing, with high-performance glass with a subtle blue-green overtone.
Each elevation is unique. The blend of the sandstone façade, coupled with the rain screen system metal
panels against the massive glazed curtain walls rises to a whole new level.

The main lobby is immense and the materials selections are unmatched. A few key elevated elements not
usually seen in buildings of this type include: Stone flooring with brass inlay, copper art panels and custom art
on the walls, interior stone planters and metal benches, a floor to ceiling serpentine walkway overlooking the
lobby, acoustical fabric on the ceiling designed to make the space quieter, decorative wood ceilings with
custom lighting, restroom “stalls” that are their own rooms (complete with wood doors, tile walls, etc.) to
name a few.


Entry #30

The Organization was looking to create a new home that would reflect the advanced, high-tech energy related
nature of the organization. The company had resided in very traditional office space to date and needed to
make a change to a new space that would maximize rentable square footage, work toward a higher employee
retention rate, and recruit the next generation of leaders.


Entry #34

StorageCraft is a rapidly growing international software development company based in Draper, Utah. By
identifying and then aligning the StorageCraft executive team’s vision to design a new corporate headquarters
which would allow StorageCraft to grow for the next 5 to10 years. StorageCraft desired an office that could be
used as a tangible tool to attract and retain talent in an ever increasing competitive market. One goal of the
overall design was to reflect their energetic, progressive culture and reinforce to their visitors their corporate
success as a leader in data backup and disaster recovery.


Entry #35

FJ Management, a Utah-based company that manages a diverse portfolio of oil and travel-related assets,
desired to create a new corporate headquarters in a building they recently purchased in downtown Salt Lake
City. The design needed to support the corporate image of this successful private holding company.
Capitalizing on expansive views of downtown Salt Lake City and the surrounding Wasatch mountains, FJ
Management’s newly renovated 28,000 SF corporate headquarters illustrates the appeal of natural
daylighting and amazing views at every location within their space. With the coordinated efforts of the
designer’s vision and FJ Managment’s executive team’s support, all employees are now connected to the
outside world.


Entry #42

When software company Venafi sought to relocate from its suburban cubicle farm into a new headquarters
that would attract the best international talent, we worked closely with the CEO to determine how
architecture could help establish and broadcast a new vision for the culture of the company.

Our real estate search yielded a terrific location downtown, at a Trax stop, with abundant natural light and
verdant views of Washington Square. Here we sought to define new values of health, horizontality, and
community, where the entire office would share the same open space and infinitely reconfigurable sit-stand
desks

This 1980’s-era building offered little in the way of natural interior charm, and faced with a sprawling and
undifferentiated span of drywall and oppressively low ceiling tile, we wondered whether this building had
some useful middle-aged bones hidden beneath. After stripping away the layers of beige and replacing all
HVAC and lighting with new and efficient systems, little of our $45/sf budget remained for design work and
finishes. Accordingly, our design sought to use humble materials in innovative ways, using geometry and
texture to infuse them with content.